Tuin en terrasideeën voor grote ruimtes
Tuin en Terras

Tuin en terrasideeën voor grote ruimtes

Als je het geluk hebt een grote buitenruimte te hebben, zijn er veel tuin- en terrasideeën voor grote ruimtes die je kunt gebruiken. Door de beschikbare ruimte te maximaliseren, kunt u een buitenruimte creëren die zowel aantrekkelijk als functioneel is. Het toevoegen van een plantenmuur kan zowel schoonheid als functie toevoegen aan uw terras. Als alternatief kunt u een verticale kruidentuin bouwen om de ruimte te maximaliseren. Vermijd felle, gedurfde kleurenschema’s, omdat ze uw ruimte kunnen overweldigen. Probeer in plaats daarvan een neutraal kleurenpalet om het groter te laten lijken.

Maak gebruik van de beschikbare ruimte voor planten. Gebruik kleurrijke bloemen en planten om de ruimte op te fleuren. Overweeg om een ​​mini-moestuin aan te leggen, waarin u zoetgeurende kruiden kunt gebruiken voor uw kookbehoeften. Veel buitenruimtes hebben geen vierkante meters, maar je kunt er het beste van maken door hangstoelen te installeren. Gelaagde potten voegen kleur en interesse toe aan de ruimte zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Een grote, open ruimte is ideaal voor het gezinsleven en om te ontspannen.

Als u een gazon en een patio heeft, overweeg dan om een ​​opstappad aan te leggen. Een opstappad maakt de overgang naadloos en voegt visueel belang toe. Het fungeert ook als een manier om een ​​terras van het gazon te scheiden en van elkaar te scheiden. Dit is vooral gunstig voor huizen met hellende tuinen. Zoals je ziet zijn er talloze tuin- en terrasideeën voor grote ruimtes. Kies de jouwe verstandig en geniet van je nieuwe ruimte!

Decoratief tuinmeubilair is ook een goed idee. Decoratieve bijzettafels en vloerkleden kunnen van een terras een tweede woonkamer maken. U kunt zelfs een plafondventilator toevoegen om de lucht te laten circuleren. U kunt een buitentapijt toevoegen aan het terras voor extra warmte en textuur. Een patroon met een patroon is een geweldige manier om het terras een tandje bij te zetten. U kunt zelfs een kleine buitenbioscoopset installeren. Zorg er wel voor dat je een all-weather vloerkleed koopt voor op je terras.

Naast het toevoegen van tuinmeubilair, is het ook een goed idee om een ​​tuin- en terrasverlichtingsschema te overwegen. Het kan hoogte en diepte toevoegen aan een overdekte ruimte, zodat u ‘s nachts van uw terras kunt genieten. Lantaarns ophangen en theelichtjes op een terrasbank leggen zijn uitstekende ideeën voor tuinverlichting. Je kunt ook lantaarns boven een bank of buitenbank gebruiken om je terras een multilevel look te geven.

Het toevoegen van een paar kleine planten aan een kleine patio is een geweldige manier om kleur en een vleugje textuur toe te voegen. Overweeg om planten met kleine bladeren en varens te gebruiken om de ruimte groter te laten lijken. Je kunt ook proberen een vuurplaats toe te voegen. Vuurkorven zijn momenteel een hot trend en je kunt ze integreren in je terrasbestrating. U kunt ook proberen een decoratief dessin of patroon in te bouwen op de terrasverharding.

Als je een grote achtertuin hebt, is het een goed idee om een ​​terras met meerdere niveaus te creëren om hoogte en interesse toe te voegen. Terrassen met meerdere niveaus zijn een geweldig idee voor hellende kavels. Stappen verbinden twee afzonderlijke niveaus en zijn het beste voor het maximaliseren van weergaven. Door een terras met meerdere niveaus te creëren, krijgt u een gevoel van onafhankelijkheid en krijgt u nog meer ruimte om buiten te ontspannen. Wanneer u uw tuin- en terrasideeën ontwerpt, moet u rekening houden met veiligheid en toegankelijkheid.

Comments Off on Tuin en terrasideeën voor grote ruimtes