Inspirerende ideeën voor uw tuin met zonnelampen
Inspiratie

Inspirerende ideeën voor uw tuin met zonnelampen

Als je van lichtslingers houdt, probeer dan een paar zonne-lampen aan je tuin toe te voegen. Lichtslingers zijn de perfecte manier om in het donker een zachte gloed aan je tuin toe te voegen. Lichtslingers zien er geweldig uit als ze aan bomen, hekken, dekleuningen en parasols hangen. U kunt zelfs kerstthema’s kopen om uw tuin tijdens de vakantie te verlichten. Wat het thema van uw tuin ook is, lichtslingers zullen zeker charme toevoegen aan uw ruimte.

Er zijn tal van andere ideeën om buitenlampen op zonne-energie te gebruiken. Zonnelampen zijn zeer veelzijdig en goedkoop. Je kunt ze over je tuin of terras verspreiden en ‘s avonds voor een gezellige sfeer zorgen. Deze lampen verzamelen overdag zonne-energie en gaan ‘s nachts automatisch aan. Zonnelampen zijn eenvoudig te installeren en worden meestal geleverd met stokken waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. U kunt met een eenvoudig doe-het-zelf-project een prachtige weergave van zonne-verlichting maken.

Voor een vleugje urban chic kun je een set gekooide hanglampen aan je parasol of latwerk hangen. Hanglampen met zonnepanelen hebben geen bedrading nodig. U kunt uw tuinverlichting zelfs als kunstwerken laten lijken! Hanglampen kunnen tot kunst worden gemaakt – dit ontwerp van berenklauw heeft twinkelende lichtjes aan de uiteinden. Een andere geweldige optie is een LED-lantaarnketting op zonne-energie die je aan bomen en parasols kunt hangen.

Hanglampen op zonne-energie aan bomen en in paden kunnen ‘s nachts een magische gloed aan uw tuin toevoegen. Gekleurde tuinpalen op zonne-energie voegen een decoratief tintje toe aan uw landschap en zijn eenvoudig te installeren. Het beste van zonne-tuinstaken is dat ze niet duur zijn en urenlang zonder batterij kunnen. Deze lampen zijn ook geweldig voor looppaden, omdat ze de weg kunnen verlichten terwijl je door je tuin loopt.

Als u een huiseigenaar bent, kunt u proberen een muur in de schijnwerpers te zetten met getextureerde baksteen. Of u kunt terraslampen proberen om een ​​muur, een hek of een pergola te verlichten. Ongeacht waar u ervoor kiest om tuinverlichting te gebruiken, zorg ervoor dat u uw lampen op een klein gebied richt, zoals een eethoek. Het middelpunt van dit gebied zou een patio-bistroset of een eethoek in de buitenlucht moeten zijn. Hangende slingerlichten voegen ook een lichtgevend effect toe aan uw terras.

Je kunt je eigen lantaarns op zonne-energie maken van dingen in huis of van goedkope winkelartikelen. Zelfgemaakte lantaarns op zonne-energie kunnen er heel cool uitzien, en er is geen goede of foute manier om ze te maken. Het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht en verlangen om creatief te worden! Het geeft karakter aan uw tuin en vestigt tevens de aandacht op uw borders. Deze lampen zijn ook geweldig om op dekken en tuinhuisjes te hebben.

Hangende hangers zijn ook een uitstekende optie voor tuinfeesten. Ze zijn zeer eenvoudig op te zetten en schoon te maken. Houd er rekening mee dat hangende hangers moeten passen bij uw landschap. Je kunt ze matchen met kleurrijke bloemen of groene struiken. Als u hangers op zonne-energie kiest die een aanvulling vormen op de rest van uw landschap, zullen ze er op hun best uitzien. Als je op zoek bent naar iets dat tijdloos is, kies dan voor hangers in neutrale tinten die bij het decor passen.

Comments Off on Inspirerende ideeën voor uw tuin met zonnelampen