Een interieur is vaak kenmerkend voor iemand zijn persoonlijkheid. In mijn geval zie je bijvoorbeeld veel lichte kleuren en meubels terug, ik hou van vrolijkheid en draag zelf ook vaker lichte kleuren dan donkere. Het interieur is eigenlijk een spiegel van iemand zijn stijl.

Veel mensen vinden het dan ook erg leuk om een mix te vinden tussen moderne meubels en daarin hun eigen stijl te vinden. Wij hebben enkele moderne interieur mushtaves geselecteerd.

1. Ball Chair

Inmiddels welbekend tussen de interieur goeroes tussen ons. De Ball Chair is een ontwerp van de in Londen woonachtige kunstenaar Finn Stone. De stoel wordt gemaakt van gerecycled materiaal waardoor het niet alleen een designerstuk is maar tegelijkertijd ook een voorbeeld van ecologisch wonen. Meer informatie over de Ball Chair vind je hier.

2. Foto op canvas

Een andere manier om je woning net dat beetje extra te geven is door een foto of afbeelding op doek te laten drukken. Deze kan vervolgens in een kamer worden opgehangen waardoor de kamer toch weer wat extra uitstraling te geven. Dit kan bijvoorbeeld hier.

3. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Een klok is een klein voorwerp, maar toch kan een klok sfeerbepalend zijn. Kies daarom eens een klok die er wat anders uitziet. Kijk ter inspiratie eens op deze website.

Bovenstaande musthaves zijn misschien kleine voorwerpen maar kunnen een grote impact hebben. Wij zijn benieuwd of onze tips iets teweeg hebben gebracht en zien dan ook graag de resultaten terug!