Met Pinterest de tuin restylen

Wil je de tuin restylen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Begin eens met het beheren van een Pinterest account. Met Pinterest kan je ideetjes opdoen, stijlen visueel combineren en op deze manier een compleet beeld krijgen van de restyle die je voor ogen hebt.

UntitledWat is Pinterest?

Pinterest is een social medium waarmee we online moodboards kunnen maken. Als je bijvoorbeeld een tuin wilt restylen, dan kan je hier op zoek naar inspiratie. Je tikt bijvoorbeeld de Engelstalige zoekterm “Garden” in.  Vervolgens verschijnen er allemaal foto’s in beeld die je ideetjes kunnen geven. Is een foto interessant? Dan pin je die vervolgens op jouw eigen moodboard. Ook kan je interessante foto’s op internet pinnen en onderdeel maken van jouw board. Op deze manier krijg je een zeer persoonlijke moodboard met dingen die jou aanspreken.

Je eigen stylist

Via de moodboard op Pinterest krijg je een scherper beeld van wat je wilt met de tuin. Je hebt foto’s gepinned van tuinmeubelair tot aan tuinhekken, kleuren en planten. Ook zijn op Pinterest leuke ideetjes voor recycle accessoires voor in de tuin te vinden. In het filmpje hieronder zijn nog een aantal leuke Pinterest tuin ideeën samengevoegd.

Ga creatief aan de slag

Wanneer je een compleet beeld hebt van hoe de tuin eruit moet komen te zien, dan kan je een kostenplaatje maken, inkopen gaan doen en creatief aan de slag. Maak hier een Pinterest account aan.

 

About the author

More posts by