We zijn alweer bijna in de feestelijkste maand van het jaar beland, namelijk december. Veel mensen vinden december een van de leukste maanden van het jaar wat niet vreemd is door de feestdagen. Toch is december ook een dure maand, met name voor huishoudens met kleine kinderen omdat deze vaak nog getrakteerd worden door sinterklaas. Vervolgens komt de kerst eraan en daar worden dan ook veel kerstinkopen voor gedaan, de boom moet er immers mooi bij staan. Tevens maken veel huishoudens gebruik van de gelegenheid en kopen dan ook cadeaus voor elkaar.

Bent u op zoek naar originele kerstcadeaus, dan is misschien de Art&Design Sale iets voor u. Tijdens deze sale is er de mogelijkheid tot het kopen van ontwerpen van schilders, tekenaars, fotografen, tekstschrijvers en modeontwerpers. Wie weet loopt u daar het perfecte kerstjurkje tegen het lijf.

Dit ‘Last Minute Shopping’ concept werd voor de zevende keer georganiseerd door een samenwerking van MLY Hermans en Momantai Design. Deze combinatie staat voor mode en design en versteken elkaar. Een lust voor het oog, smakelijk eten van Stamppiet en muziek van talentvolle songwriters maakt deze sale tot een shop experience.